‘Hoe zorg ik dat ze luisteren?!’

Oudertraining voor gemotiveerde ouders

Het is half acht in de ochtend. ’Ga je je nu eindelijk aankleden? Je moet al bijna naar school!’ Geïrriteerd, want voor de zoveelste keer. Hij: ‘Jahaa…’ en gaat verder met zijn spel. Jij gefrustreerd, hij chagrijnig. Daar gáán we weer.

Hoe vaak hebben we het niet als ouders dat we gewoon vriendelijk en geduldig iets van onze kinderen vragen en dat het niet gebeurt. Je verliest je geduld. Baalt. Schuldgevoel. Misschien denk je zelfs: ‘Blij als ze weer weg zijn. Waren ze maar nooit geboren’. Je wil wel anders, maar hoe?!

Bij de oudertraining van Praktijk de Zonneboom ontwikkel je als ouder nieuwe inzichten en vaardigheden als erkenning geven, afstemmen op gevoel, tegenstrijdige behoeftes oplossen en liefdevol duidelijke grenzen stellen. Al na de eerste avond ervaren deelnemers een groot verschil in de omgang met hun kind(eren) en komt er onderling weer ruimte voor ontspanning, plezier en begrip.

De training vind plaats op donderdagavond 19 januari, 2 februari en 16 februari 2017 van 19.45 tot 21.30 bij Pratijk de Zonneboom aan de Wilhelminastraat 19 in Oosterbeek.

Doe je ook mee? Mail dan je aanmelding naar lody@praktijkdezonneboom.nl of bel 06 2345 7532 Lody van de Lindeloof-Steenvoorden van Praktijk de Zonneboom. Graag tot dan!