Referenties

‘Prettige en leerzame ervaring, zowel voor onze dochter als voor ons zelf’. Ouders van Silvie 8 jaar (november 2017).


‘We hebben meer inzicht gekregen in hoe ons kind denkt/reageert. De handvatten die Lody ons gegeven heeft helpen ons goed om met bepaalde lastige situaties om te gaan. Onze dochter heeft meer zelfvertrouwen nu. Ze vond het fijn om naar Lody toe te gaan. Dank je wel!’ Marieke en Ad, dochter 6 jaar (November 2017).


‘Ik zou Lody zeker aanbevelen omdat ze heel verhelderend, gelijkwaardig en ondersteunend is. De open, nieuwsgierige houding van Lody is heel versterkend voor onze zoon gebleken’. Annemarie (Juni 2017).


‘Wij hebben het contact als zeer prettig en nuttig ervaren. Ik vind je erg betrokken en liefdevol. De begeleiding heeft onze stijl van opvoeden veranderd. Hasse (8 jaar) is hierdoor zichtbaar een gelukkiger kind. Ze is meer in contact met haar gevoelens en kan zich beter uiten. Dank je wel lieve Lody!’ Ike en Wibo (Maart 2017).


‘Ik zal je van harte aanbevelen, m.n. op de Zwaneridder, omdat juist binnen de school jij een hele soepele verbinding kunt leggen tussen ouders, kinderen en leerkrachten.

Daarnaast aan andere ouders, omdat je e.e.a. snel helder hebt en spontaan ingangen vindt en zo samen kunt werken met zowel ouder als kind, dat ze weer zelf verder kunnen met (beeldende) handvatten. In alle eenvoud raak!’ Martine, moeder van 11 jarige zoon. (Oktober 2016).


Ik heb het als heel fijn ervaren en heel warm. Ik vond het heel leuk dat ik van mijn kinderen hoorde, dat ze niet alleen gingen praten maar ook leuke dingen gingen doen met elkaar. Ik zou het zeker aanbevelen aan kinderen en ouders die het moeilijk hebben. Om nieuw inzicht te krijgen in hun eigen kind en in henzelf. Ondanks dat ik zelf niet echt een probleem had, heb ik er toch veel aan gehad. Ik zou mensen aanraden om niet te lang te wachten om hulp te vragen. Het is veel prettiger, makkelijker om dingen op te lossen als je er nog niet zo heel ver in zit. Het is fijner om als je het een beetje moeilijk hebt met je kind of met jezelf dat je dan gewoon bij Lody komt. Ook als er geen werkelijk probleem is kan het heel inspirerend zijn om te groeien en kleine dingen fijner en mooier te maken. Sabina, moeder van dochter van 12 en zoon van 10 (Mei 2016).


‘Tijdens de gesprekken met Lody was er aandacht voor mijn eigen onmachtige gevoelens als opvoeder én ik kreeg verhelderende tips aangereikt over hoe ik kon communiceren met mijn zoon. Met deze tips bereikte ik in korte tijd veel. Door mezelf onder de loep te nemen en de tips van Lody toe te passen, heeft mijn zoon flinke sprongen in zijn ontwikkeling kunnen maken en voelt ons gezin weer in balans. Als moeder heb ik een belangrijk handvat gekregen waar ik de hele opvoeding wat aan heb’. Annemieke (Juni 2016).


”Lody heeft ons op prettige wijze geholpen meer luchtigheid en focus aan te brengen in de opvoeding op een moment dat wij als ouders te veel aan ons hoofd hadden. Voor onze zoon (8 jaar) was ze een verfrissende en leerzame steun in de rug”. (Januari 2016).


“Wij hebben Lody leren kennen als een heel integer en betrokken persoon, die met veel zorg voor onze dochter met ons heeft uitgewisseld over de opvoeding”. (2014-2015)


“Onze dochter (8 jaar) is na 5 behandelingen zo goed op weg geholpen door Lody, dat zij nu om kan gaan met het probleem waar haar hulpvraag uit voortkwam.
 Ze is veel zelfverzekerder geworden en weet nu ook goed wat ze wel of niet aankan en hoe ze dit wil aanpakken met of zonder hulp van ons. 
Lody, we zijn echt heel blij dat je haar goede & bruikbare handvatten hebt gegeven die haar zichtbaar helpen bij de dingen die zij zo moeilijk vindt, dank je wel hiervoor!”
Petra en Pascal (2013)

Comments are closed.