Voorstellen

Praktijk de Zonneboom wordt bezielt en bemand door Lody van de Lindeloof-Steenvoorden
(1986). Integratief kindertherapeut, kindercoach, counselor, pedagoog en ouderbegeleidster.

Passie
‘Een werkelijke ontmoeting van mens tot mens. Dat is wat ik het mooie en inspirerende aan het werk als kindertherapeut en ouderbegeleidster vind. Ik wil graag, juist als het in het leven even moeilijk is, een steun in de rug bieden zodat je verwonderd kunt zijn over je eigen mogelijkheden en kracht. Opdat je (weer) ontspannen en gelukkig kunt zijn. Kunt genieten van alles wat het leven je te bieden heeft’.

Persoonlijk
‘Enkele kenmerkende eigenschappen van mij zijn:

• Betrokken, warm en empathisch
• Respectvol en gelijkwaardig in contact
• Vrolijk, enthousiast en creatief
• Analytisch èn gevoelig’.

Opleiding en werk
‘Vol enthousiasme ben ik na de middelbare school HBO Pedagogiek gaan studeren aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hier heb ik mij door middel van verschillende stages gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van psychiatrische kinderen, jongeren en hun ouders.
Met genoegen heb ik enkele jaren gewerkt als sociotherapeut bij Karakter Kinder- en jeugdpsychiatrie.
Vanuit een grote behoefte aan verdieping van de individuele behandeling, volgde ik de opleiding integratieve kindertherapie aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, waar ik in januari 2017 mijn diploma ontving. Sinds mijn beëdiging in januari 2013 werk ik in mijn praktijk voor integratieve kindertherapie en ouderbegeleiding: Praktijk de Zonneboom. Inmiddels met locaties in Oosterbeek en Wageningen’.